"Svi joj pričamo da ode da vidi dete": Komšije otkrile u kakvom stanju je majka devojčice koja je bila zatočena u kadi: "Van sebe je, ludi po zgradi, zamera nama što pričamo"

Blic 24.04.2023
"Svi joj pričamo da ode da vidi dete": Komšije otkrile u kakvom stanju je majka devojčice koja je bila zatočena u kadi…

"Nije dobro, van sebe je. Ludi po zgradi. Pričamo joj svi da ode da vidi devojčicu, ali ne znam da li je otišla. Poslednji put je videla kada je imala dve ili tri godine", priča za "Blic" komšinica Nevene T., majka devojčice (8) koju je otac Uroš Pašajlić držao zatočenu u kadi u stanu na Zvezdari. Ovaj jezivi slučaj policiji je otkrila Ivana L. (47) koja je sa njim bila u emotivnoj vezi.

Devojčica je nakon prijave odvedena kod lekara, koji su dete zatekli vidno zapušteno i izgladnelo, a od potresnog prizora rasplakali su se i medicinski radnici. Kako pričaju komšije, Nevena još uvek nije svesna cele situacije koja se desila. - Ne zna ni kako joj dete izgleda, verujem da devojčica ni ne zna da ima majku. Čim se otkrio ovaj jezivi slučaj, Nevena je pričala da će ići da vidi devojčicu. Ona je i ranije tražila, međutim, Uroš je skrivao od majke. Dobio

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »