"Šta je ovo? Zašto?" Masovna ubistva u Beogradu dogodila su se 24 dana od desete godišnjice masakra u Velikoj Ivanči, sestra ubijene Jovane potresena: "Sve mi se vraća ono kroz šta sam tada prolazila"

Blic 08.05.2023
"Šta je ovo? Zašto?" Masovna ubistva u Beogradu dogodila su se 24 dana od desete godišnjice masakra u Velikoj Ivanči…

"Meni je sve ovo teško palo. Kada sam čula šta se dogodilo samo sam pomislila: Zar opet? Šta je ovo? Zašto? Sve mi se vraća ono kroz šta sam prolazila. Svaki pokret ruke me je podsetio na onaj zločin u Ivanči, kada je ubijena moja sestra...", započinje svoju potresnu ispovest za "Blic" Bojana Marinković Milutinović sestra Jovane Despotović (21) koja je ubijena u pre tačno 10 godina u masakru u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, kada je Ljubiša Bogdanović (60) u krvavom pohodu ubio čak 13 rođaka i komšija!

Tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u selima Malo Orašje dogodile nepunih mesec dana od 10 godišnjice stravičnog masovnog ubistva u Velikoj Ivanči kada je Ljubiša Bogdanović (60) 9. aprila 2013. godine, nakon što je ubio sina Branka (42) i majku Dobrilu (83), a ženu Javorku ranio, krenuo po komšiluku u krvavi pir u kojem je ugasio 13 života - ubio je šest muškaraca, šest žena i dvogodišnjeg dečaka. U svega tri porodice tada niko nije ni povređen, dok

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »