"Jednom smo ga čupali da preživi, a sad Ovako da strada": Tetka ubijenog mladića iz Malog Orašja nautešna! "ovo je smak sveta"

Kurir 08.05.2023
"Jednom smo ga čupali da preživi, a sad Ovako da strada": Tetka ubijenog mladića iz Malog Orašja nautešna! "ovo je smak…

"Njegova devojka je i dalje životno ugrožena, niko nije mogao da spreči pomahnitalog manijaka" Ovako za Kurir govori psiho terapeut Marija Milenković, tetka ubijenog madića N.S. i dodaje da je ovo tragedija kakva se ne pamti. - Kako ovih dana apelujemo da se promeni svest, a evo šta nam se sad desilo.

Ovo što se nama danas dešava ovo je terorizam i smak sveta! Nemanja je bio na pikniku sa devojkom, družio se i neko ga je ubio. Njegova devojka je i dalje životno ugrožena. Niko nije mogao da spreči da pomahnitalog manijaka da ubije svu našu decu - kaže tetka ubijenog i dodaje: - Za dva dana imamo 16 mrtve dece, ovo je presedan ovo su veliki i crni dani za Srbiju. Kako kaže, N.S. je jednom preživeo veliku tragediju, ali drugi put nije uspeo. - Nemanja je 2013.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »