"Rekla je da, ni manje, ni više, već u Holivudu": Mladen verio Milicu na platformi ljubavi odakle pogled puca na pola Šumadije (foto)

Blic 14.05.2023
"Rekla je da, ni manje, ni više, već u Holivudu": Mladen verio Milicu na platformi ljubavi odakle pogled puca na pola…

Ništa nije teško uraditi za osobu koju volite, a tom parolom vodio se i mladi Mladen Mišić iz mladenovačkog sela Kusadak. Želeo je da svojoj devojci priredi veridbu za pamćenje i u tome uspeo. U pomoć su mu pritekli dobri prijatelji koji su sve isplanirali do sitnih detalja, pa je Milica rekla "da" ni manje, ni više već u Holivudu. Doduše, onom srpskom odakle pogled puca na pola Šumadije, na ljubavnoj platformi napravljenoj specijalno za ove prilike.

- Milica nije znala apsolutno ništa do poslednjeg trenutka, čak nije ni slutila šta joj spremamo. Oboje su bili oduševljeni kako smo sve odradili, a mesto im se posebno svidelo, svi smo bili uzbuđeni kako će reagovati da li će sve ići po planu, ali hvala Bogu sve je ispalo savršeno. Sudbonosno 'da' naša mlada izgovorila je na 'platformi ljubavi' koja je savršeno mesto za ovakve trenutke - kaže za RINU Đorđe Bukvić, jedan od Mladenovih prijatelja koji je učestvovao

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »