"Ovo više nije škola, ovo je stratište": Majka deteta iz "Ribnikara": "Imamo oko 250 potpisa da se prekine nastava, polovina učenika ne dolazi"

Blic 22.05.2023
"Ovo više nije škola, ovo je stratište": Majka deteta iz "Ribnikara": "Imamo oko 250 potpisa da se prekine nastava, polovina…

Aleksandra Bulatović, majka učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" izjavila je da oko polovine dece neće krenuti u školu danas. Kako je istakla, pravila nema, a reakcija roditelja na ovu situaciju samo pokazuje koliko je duboka podeljenost u društvu. Ona je zaključila da osmoletka "Vladislav Ribnikar" više nije škola već stratište.

Aleksandra Bulatović jedna je od roditelja koju su podneli zahtev da školska godina bude završena 03. maja, a kako ističe, sve je više roditelja koji se priključuju ovoj inicijativi. - Tri su ključna zahteva. Za nas je školska godina završena 03. maja. Mislim na radnu školsku godinu. Važno je deci obezbediti da se sastaju, da budu zajedno. Potpuno je jasno blagotvorno terapijsko dejstvo tako nečega. Oni žele da idu u školu, žele da budu sa drugarima i nastavnicima.

Povezane vesti »

Komentari

Društvo, najnovije vesti »