Prve slike sa mesta tragedije: U teškoj nesreći život izgubila žena a među povređenima ima i dece, oba vozila završila u reci (FOTO)(VIDEO)

RINA 22.07.2023
Prve slike sa mesta tragedije: U teškoj nesreći život izgubila žena a među povređenima ima i dece, oba vozila završila u…

Prve slike sa mesta tragedije: U teškoj nesreći život izgubila žena a među povređenima ima i dece, oba vozila završila u reci (FOTO)(VIDEO) Prijepolje - Na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje u mestu Bistrica, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarila dva putnička vozila beogradskih registarskih oznaka.

Jedna osoba je poginula, a više lica među kojima ima i dece je povređeno. - Od siline udara oba vozila su završila u reci. Kako smo čuli nastradala je ženska osoba koja je bila u jednom od vozila, ona je uzdahnula u prijepoljskoj bolnici, kaže za RINU jedan od očevidaca. Zbog ove nesreće saobraćaj na ovoj deonici bio je u potpunom prekidu. Daljom istragom biće utvrđeno kako je došlo do udesa. 22.07.2023. foto: RINA Prve slike sa mesta nesreće kod Prijepolja / foto:

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »