Brankici je muž završio u bolnici dok su bili u Grčkoj, nije znala šta će za smeštaj, prevoz, a ni jezik ne zna... Ali onda su oni priskočili: "Njene reči su me pratile ovih dana!"

Blic 07.08.2023
Brankici je muž završio u bolnici dok su bili u Grčkoj, nije znala šta će za smeštaj, prevoz, a ni jezik ne zna... Ali…

Koliko naši ljudi mogu biti složni često su primer fejsbuk grupe o Grčkoj koje su posebno aktivne u sezoni letovanja. Tako nisu retki slučajevi kada samo jedna objava pokrene celu lavinu kako bi se pomoglo sunarodnicima u nevolji. Tako je i jedna Brankica objavila poruku zahvalnosti svima iz fejsbuk grupe "Grčka info" koji su joj pomogli u velikoj nevolji.

Naime, Brankica je pre skoro dve nevolje objavila da joj je muž iznenada završio u bolnici u Grčkoj i da joj treba pomoć oko smeštaja kao i prevodilac. Solidarnost se odmah probudila među njenim sunarodnicima pa su članovi grupe ubrzo organizovali i pružili Brankici neophodnu pomoć. - Dobar dan, dobri ljudi. Pre dve nedelje sam potražila pomoć u ovoj grupi, suprug mi je u bolnici Papageorgiu, u vezi sa mojim smeštajem, prevozom, prevodiocem... Sada želim svima da

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »