"Kao da su navijači, a ne đaci" u 13.: Beogradskoj gimnaziji uveli najstroži pravilnik o oblačenju učenika: Evo šta je sve zabranjeno i zašto su nepoželjni čak i duksevi sa kapuljačom (foto)

Blic 30.08.2023
"Kao da su navijači, a ne đaci" u 13.: Beogradskoj gimnaziji uveli najstroži pravilnik o oblačenju učenika: Evo šta je…

Rukovodstvo 13. beogradske gimnazije donelo je najstroži pravilnik o oblačenju učenika prema kojem će đacima biti zabranjeno da na časove dolaze u bermudama i šorcevima, trenerkama, mini-suknjama, majicama na bretele i svoj drugoj odeći koja se ne smatra prikladnom. Među zabranjenom odećom, možda pomalo iznenađujuće, našle su se i dukserice sa kapuljačama.

Trinaesta beogradska gimnaziju važi za jednu od elitnih srednjih škola, a.rukovodstvo škole je odlučilo da objavi plakat na kojem je slikovito prikazano u kojoj odeći je zabranjeno dolaziti u školu. Bojan Vučković, direktor 13. beogradske gimnazije, kaže da je razlog za uvođenje pravilnika o odevanju bilo pre svega to što su učenici na nastavu dolazili kao da idu na utakmicu ili trening. Prema njegovim rečima, i prethodnih godina u školi su imali obaveštenja

Povezane vesti »

Komentari

Beograd, najnovije vesti »