Delovi tela leže na ulici obeleženi kao dokazi: "Blic" u Smederevu, istražitelji zatekli jeziv prizor: Utvrđuju pol i identitet žrtve, kolaju glasine o uzroku eksplozije (foto, video)

Blic 01.09.2023
Delovi tela leže na ulici obeleženi kao dokazi: "Blic" u Smederevu, istražitelji zatekli jeziv prizor: Utvrđuju pol i…

U Smederevu je posle stravične eksplozije večeras nađeno raskomadano telo jedne žrtve, a istražni organi još utvrđuju identitet poginule osobe i okolnosti pod kojima je došlo do eksplozije. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, postoje indicije da je detonacija ubila još neimenovanu žensku osobu, a komšije tvrde da je eksplodirala neka vrsta bombe, a ne plinska boca kako se isprva verovalo.

U eksploziji su povređene dve osobe, brat i sestra. Istražitelje sada čeka jeziv zadatak da na osnovu delova tela rasutih na ulici i jasno vidljivih na ulici, obeleženih čunjevima sa forenzičarskim brojevima za dokaze, otkriju ko je poginula osoba. Kako "Blic" saznaje, na osnovu pojedinih nađenih delova tela može se pretpostaviti da je poginula osoba ženskog pola, mada to još nije ni izvesno, niti potvrđeno. Građani Smedereva su večeras veoma uznemireni zbog

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »