"Više sreće drugi put " Danijela objavila da se u Grčkoj nije udala ni ove godine pa izazvala lavinu komentara: "Nju ako uspemo da udomimo mi smo na konju"

Dnevnik 01.09.2023  |  Ostalo
"Više sreće drugi put " Danijela objavila da se u Grčkoj nije udala ni ove godine pa izazvala lavinu komentara: "Nju ako…

Kada dođemo u godine koje su po mnogima "pravo vreme za udaju/ženidbu" pitanja vezana za brak i porodicu postanu učestalija nego ikada. I dok se mnogi nerviraju kada im se ovakva pitanja postave, drugi ih shvataju kao šalu koju mnogo puta upotrebe "na svoj račun". Što je bio slučaj i sa jednom Danijelom.

Danijela je u Fejsbuk grupi "Live from Greece" rešila da se našali na svoj račun onda kada je svoj "neudata" status, nepromenjen ni nakon letovanja u Grčkoj, na šaljiv način podelila sa ostalim članovima grupe. "Ni ovo leto se ne udadoh u Grčkoj... Znači, sutra nazad za Beograd. Više sreće sledeće godine", napisala je Danijela. Njenu objavu mnogu su shvatili baš onako kako treba - kao šalu. "E nisam ni ja, a muž mi ne brani", "Sve ok naći ćete nekog i u Beograd.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »