Prljave taktike optuženih silovatelja: Mika Aleksić i Miloš Đukić pokušavaju da od sebe naprave žrtve: Jedan žrtve ponižava, drugi hoće na slobodu jer je smršao?!

Blic 13.09.2023
Prljave taktike optuženih silovatelja: Mika Aleksić i Miloš Đukić pokušavaju da od sebe naprave žrtve: Jedan žrtve…

Poslednjih meseci Srbiju potresaju dva velika suđenja muškarcima koji su optuženi za silovanja - samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću i učitelju jahanja Milošu Đukiću. Dok jedan žrtve ispituje, omalovažava i ismeva, drugi želi na slobodu jer je u pritvoru smršao, a obojica idu korak dalje i optužuju svoje žrtve da lažu i od sebe pokušavaju da naprave žrtve!

Grupa devojaka, devojčica, jedva je smogla snage i hrabrosti da prijave i ispričaju kroz ono što su prošle u školi glume, odnosno školi jahanja. Pored pakla kroz koji su prošle, sada moraju da se nose i sa najblaže rečeno, ciničnim i sebičnim tvrdnjama i postupcima muškaraca kojima su u tim periodima najviše verovale, a koji su to iskoristili na gnusan način. Milošu Đukiću imao je svoju školu jahanja u Barajevu u kojoj je bio učitelj, a bio je i kaskader. On je

Mika Aleksić »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »