Mika Aleksić

Može li Miroslav Mika Aleksić da se vadi na neuračunljivost? Evo šta su rekli psihijatrijski veštaci

Blic pre 5 dana
Samozvani nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić bio je uračunljiv u trenutku silovanja i seksualnog uznemiravanja za koje su ga optužile bivše učenice njegove škole, pokazalo je psihijatrijsko veštačenje, saznaje "Blic". Prema informacijama koje… »

Mika neće moći da izbegne zatvorsku kaznu: Poznato šta su psihijatrijski veštaci rekli o nastavniku glume

Srbija danas pre 5 dana
Profesor glume Miroslav Mika Aleksić bio je uračunljiv u trenutku silovanja i seksualnog uznemiravanja za koje su ga optužile bivše učenice njegove škole, pokazalo je psihijatrijsko veštačenje. Veštačenje psihijatra koje je nedavno završeno… »

"Mislila sam da je to moja sudbina kleta": Glumica Milena Radulović o strahotama koje je doživela: "Niko me nije upozorio na…

Blic pre 10 dana
Mislila sam da sam ja jedina osoba na svetu kojoj se to dešava, mislila sam da je to moja sudbina kleta... Ovako glumica Milena Radulović govori o strašnoj stvari koja joj se dogodila, kada je silovao nekadašnji profesor glume Miroslav Mika Aleksić… »

Milena Radulović o strahovima da prizna silovanje: Niko me nije upozorio na pakao koji je usledio

Noizz pre 10 dana
"Mislila sam da sam ja jedina osoba na svetu kojoj se to dešava, mislila sam da je to moja sudbina kleta", tako glumica Milena Radulović danas govori o strašnoj stvari koja joj se dogodila, kada ju je silovao nekadašnji profesor glume Miroslav Mika… »

Miroslav Mika Aleksić ostaje u pritvoru i narednih 30 dana

Luftika pre 11 dana
Apelacioni sud produžio je pritvor Miroslavu Miki Aleksiću, učitelju glume kog su polaznice optužile za silovanje, za još 30 dana. Pritvor po ovoj odluci može da traje do 11. maja, precizirala je za Tanjug portparolka suda Mirjana Piljić. Veštaci… »

Zvanična odluka doneta! Mika aleksić ostaje u pritvoru: Učitelju glume još 30 dana zatvora

Srbija danas pre 11 dana
Apelacioni sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću. Aleksiću je najverovatnije produžen pritvor zbog bojazni da bi mogao da ponovi krivično delo. Prethodno je samozvanom učitelju glume produžen pritvor… »

Krajnje je vreme da prestanemo da se pitamo zašto žene u Srbiji čekaju toliko dugo da prijave nasilje

Noizz pre 12 dana
Posle slučaja glumice Milene Radulović, koja je priznala javno da ju je sa sedamnaest godina silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, pokrenula se lavina i žene su se osetile slobodnije da upru prstom u svoje nasilnike. Međutim, njihova hrabrost… »

Mika aleksić čeka rasplet: Najavljeno da će Tužilaštvo će do kraja nedelje podići optužnicu protiv vlasnika škole…

Večernje novosti pre 14 dana
VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu trebalo bi da do kraja nedelje podigne optužnicu protiv profesora glume i vlasnika škole glume "Stvar srca" Miroslave Mike Aleksića. On se tereti za nekoliko silovanja i nedozvoljene polne radnje nad više devojaka… »

Saznajemo: Zašto je Danijela rešila da otkrije Lečićevo ime

Nova pre 29 dana
Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. Kako saznaje Nova.rs… »

Mika Aleksić sve bliži optužnici, istraga pri kraju

Nova 18.03.2021
Istraga protiv Miroslava Mike Aleksića se privodi kraju, datum podizanja optužnice se bliži, a samoprozvani učitelj glume suočiće se sa 19 krivičnih dela na štetu 10 devojaka i to osam silovanja i 11 slučajeva polnog uznemiravanja. Sva… »

Vesti dana »