"Samo kada bi nekako mogla da nam se uvede voda": Tužna priča Snežane iz okoline Kosjerića: Živi u trošnoj kući sa ćerkom i bolesnim bratom, a uprkos svemu oni imaju samo jednu želju (foto)

Blic 21.09.2023
"Samo kada bi nekako mogla da nam se uvede voda": Tužna priča Snežane iz okoline Kosjerića: Živi u trošnoj kući sa…

Na samo 12 kilometara od Kosjerića, u selu Zarići, smestila se trošna mala kuća, ali puna ljubavi i brige. U njoj živi Snežana, prava heroina koja se tokom svog života borila i bori sa mnogim nevoljama, ali ne odustaje zbog svoje ćerke Nevene. U zaseoku bez asfalta, u kući bez vode Snežana odgaja divnu i uzornu devojčicu, ali i vodi brigu o bolesnom bratu Spasoju.

- Posle 2018. godine prvo mi je umrla majka, sledeće godine u maju mesecu poginuo mi je brat koji je 1988. godište, a nedugo zatim umro mi je i otac u novembru mesecu i ostala sam sama kao najjača, a u stvari mislim da sam najslabija. Nevena mi daje snagu da izdržim sve. Dobra je devojčica i odličan đak, ona je moj ponos - započela je priču za Rinu hrabra Snežana. Njen brat Spasoje, umesto da je glava porodice, osuđen je da mu pomažu u najobičnijim aktivnostima.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »