Sećate li se zgodnog čistača beogradskih ulica za kojim su žene ludele? Prognozirali su mu manekensku karijeru, snimio je spot, a evo gde je sada i šta radi (foto, video)

Blic 30.09.2023

Ako se sećate zgodnog radnika beogradske "Čistoće" Jovice Vasića, onda se verovatno sećate i koliku je pomamu prošle godine izazvao među pripadnicama lepšeg pola. Žene su uzdisale za njim nakon što se na TikToku pojavio jedan njegov snimak. Odmah je postao viralan, a Jovica poznat bukvalno preko noći. Prognozirali su mu tada manekensku karijeru, snimio je i muzički spot, a evo gde je i šta radi danas.

Jovicu Vasića smo zatekli dok je bio na poslu - vozio je kamion, poznatiji kao "đubretarac". Iako mu se prognoziralo da bi mogao da uplovi u manekenske vode, nije promenio posao čistača ulica, a i ranije je govorio da u tom poslu uživa. I dalje održava ulice Voždovca čistim, samo što je sada za volanom. Vasić je "Blicu" pojasnio da je u početku vozio kamion, da je nakon toga radio kao čistač, te da se sada faktički vratio na prvobitno radno mesto. U ovom poslu je,

TikTok »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »