Profesor Miloš Stanković novi član Predsedništva Novog DSS-a

Beta 03.10.2023

Profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu Miloš Stanković izabran je za člana Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS), saopštila je danas ta stranka.

"Ovim izborom, nastavljeno je sa kadrovskim jačanjem koje je započeto nakon izborne Skupštine u maju prošle godine kada je otvoreno jedno novo poglavlje stranke, reizborom Miloša Jovanovića za predsednika stranke, dodavanjem prefiksa Nova u imenu i kadrovskim promenama u svim strukturama", navodi se u saopštenju.

Miloš Stanković rođen je 1984. godine u Beogradu. Diplomirao, masterirao i doktorirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Od 2007. godine radi na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao vanredni profesor na predmetima: Uporedna pravna tradicija, Retorika i Nomotehnika – pisanje pravnih akata, a ranije je izvodio nastavu iz Naslednog prava i Porodičnog prava.

Autor je četiri naučne monografije, i preko trideset naučnih radova objavljenih u domaćim i međunarodnim časopisima, dodaje se u saopštenju.

Od 2017. do 2020. godine bio je član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Srbije, a od 2021. do 2023. godine bio je član Veća Agencije za sprečavanje korupcije Srbije.

(Beta, 10.03.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »