Naslovne strane dnevnih novina za petak 6. oktobar 2023. godine

Beta 06.10.2023

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak 6. oktobar pišu o porukama sa neformalnog samita 47 država Evropske političke zajednice u Granadi, u Španiji, na kojem je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i o ubistvu među trinaestogodišnjacima u Niškoj Banji.ALO - "Užas, dečak (13) zaklao najboljeg druga", u Niškoj Banji. "Kurti se uplašio Vučića, poslao Vjosu u Španiju", sa skupa u Granadi.

BLIC - "Nema napretka jer Priština neće da razgovara", rekao Vučić u Granadi. "Dečaku posle tuče s drugom prerezan vrat" u Niškoj Banji.

VEČERNJE NOVOSTI - Sa samita u Granadi list preneo da "Hrvati i Albanci zahtevaju sankcije za Srbiju". Iz Niške Banje: "Posle svađe osnovac ubio druga".

DANAS - "Tužilaštvo štitilo Radoičića sledeći 'garancije' Vučića", piše list. Povodom provere Zvonka Veselinovića "Poligraf je postao 'sveti gral' vlasti".

NOVA - O dva zločina: u Niškoj Banji "Trinaestogodišnjak ubio vršnjaka, izboden muškarac u kafiću" u Kruševcu. Po odluci Narodne banke Srbije: "Rata kredita manja i do 120 evra".

INFORMER - Skup u španskoj Granadi "Vučić: Srbija nikad nije imala nameru da napadne bilo koga". U niškoj Banji "Dečak (13) preklao školskog drugara!"

KURIR - "Zavera", da je u Kremlju pokrenuta istraga o nameri da se likvidira predsednik Vladimir Putin. "Vučić se sastao sa svetskim liderima", skup u španskoj Granadi.

SRPSKI TELEGRAF - O Zoranu Marjanoviću optuženom da je ubio suprugu Jelenu, "Zoran proveo noć na groblju". "Dečak nožem zaklao druga", u Niškoj Banji.

POLITIKA - "Želimo mir na KiM i normalan život za Srbe" - izjava Vučića u Granadi. "Jun Fose dobitnik Nobelove nagrade za književnost", piše list. Posle svađe dečaka u Niškoj Banji "Trinaestogodišnjak nožem usmrtio vršnjaka".

(Beta, 10.06.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »