Stefanović (VJT): Optužnica protiv oca i majke dečaka koji je počinio masovno ubistvo u školi "Vladislav Ribnikar" (VIDEO)

Insajder 10.10.2023  |  Tanjug, FoNet, Insajder
Stefanović (VJT): Optužnica protiv oca i majke dečaka koji je počinio masovno ubistvo u školi "Vladislav Ribnikar" (VIDEO)

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović saopštio je u utorak, 10. oktobra, da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv Vladimira K, oca dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio deset ljudi i ranio još šestoro. On je rekao i da je neposredno optužena majka maloletnog K. K, ali i predsednik streljačkog kluba i instruktor pucanja u streljani koju je posećivao maloletnik.

Vladimir K. optužen je za krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti, rekao je tužilac Stefanović tokom obraćanja novinarima u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Stefanović je rekao da je optužnica protiv Vladimira K. prosleđena Višem sudu na potvrđivanje i da preporučuje, nakon glavnog pretresa, da optuženog proglasi krivim i osudi na maksimalnu kaznu od 12 godina zatvora. Tužilaštvo je predložilo da mu se u međuvremenu produži pritvor. On je

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »