Ne želim da odem iz kuće: Srpkinja nakon smrti oca preživljava horor od sestara, majke i njenog novog partnera: "Apsurdno mi je da mi on dolazi sa stavom da sam ja ta koja je uljez"

Blic 20.10.2023
Ne želim da odem iz kuće: Srpkinja nakon smrti oca preživljava horor od sestara, majke i njenog novog partnera: "Apsurdno mi…

Mnogi tvrde da nesreća nikad ne dolazi sama, te da se po pravilu nakon jedne loše stvari dese još neke jednako loše ili čak mnogo gore. A situacija u kojoj se našla jedna Srpkinja nakon smrti oca, upravo to i potvrđuje. Zbog problema sa porodicom potražila je savet šta učiniti kako bi kao 24-godišnjakinja živela u miru u sopstvenoj kući.

Neimenovana Srpkinja (24) požalila se na društvenoj mreži Redit da se nakon smrti svog oca našla u problematičnom odnosu sa sestrama, ali pre svega sa majkom - oko porodične kuće. Naime, iako po testamentu majka nema prava na kuću i iako se odselila kod novog partnera, ona, tvrdi devojka, svakodnevno u domu nešto nadograđuje, te na taj način narušava izgled kuće. Takođe, ono što ovu devojku jako boli jeste i to što se majčin partner ponaša kao da je sve njegovo.

Blic »

Komentari

Zabava, najnovije vesti »