TSC poveo, Frajburg odneo ceo plen iz Srbije: Odličan meč Lige Evrope u Bačkoj Topoli, favorit strepeo, pa se razgoropadio (video)

Večernje novosti 26.10.2023  |  Novosti online
TSC poveo, Frajburg odneo ceo plen iz Srbije: Odličan meč Lige Evrope u Bačkoj Topoli, favorit strepeo, pa se razgoropadio…

TSC iz Bačke Topole i osmoplasirani tim nemačke Bundeslige, Frajburg, odigrali su izuzetno zanimljivu utakmicu trećeg kola Lige Evrope, a iako je srpski klub senzacionalno poveo, rešivši tako prvo poluvreme u svoju korist, gosti su trijumfovali sa 1:3 uz tri pogotka sjajnog italijanskog internacionalca Vinćenca Grifa.

Screenshot / TV Arena sport Kao i protiv Vest hema, ekipa trenera Žarka Lazetića je uspela da protiv velikog favorita prva zatrese mrežu, no, baš kao i tada, nije uspela da spreči preokret suparnika. 86' - Frajburg opasniji i u završnici meča. Ali, bez nekog velikog truda u ovim trenucima. 81' - Pokušava domaćin da nađe neku šupljinu u odbrani rivala, ali nje nema ni izbliza u drugom poluvremenu kao što je to bio slučaj u prvom. 76' - Četvorostruka izmena u TSC-u.

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »