Naslovne strane dnevnih novina izdanja za četvrtak 9. novembar

Beta 09.11.2023

Dnevne novine izdanja za četvrtak 9. novembar 2023. godine najavljuju sadržaje o izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije ka EU, donose teme o izborima, zbivanjima na Kosovu i sukobu na Bliskom Istoku.

ALO - Iz nastupa predsednika države Aleksandra Vučića "U 2024. dvocifren rast plata". U Paraćinu "Ocu razbio lobanju zbog imanja".

BLIC - Povodom izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije ka EU "Srbija deo EU i pre punog članstva". Iz nastupa predsednika države Aleksandra Vučića "Nije lako trpeti kad ti vređaju porodicu".

VEČERNJE NOVOSTI - Iz nastupa Vučića "Država sprema dodatni plan za povećanje plata i penzija". Iz Prištine "Srbe ubijali i proterivali, sad bi da tuže za genocid".

DANAS - "Dogovor sa Kosovom pa milijarede od Unije", povodom izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije ka EU. Spekulacije ko će doći umesto Aleksandra Vulina "Božo Prelević: Na vrhu BIA vidim jedino Vučića".

NOVA - List navodi da vlast planira da manipuliše u izborima "Menjaju prebivalište i prave fantomske liste". Da je najstarijim građanima oteto između 700 i 840 miliona evra "Penzionerima sa 50.000 dinara penzije, država uzela skoro 300.000".

INFORMER - List o opoziciji "Traže da NATO sruši Vučića". Ljubav jača od bolesti "Donirala bubreg dečku".

KURIR - "Ništa im nije sveto", list o opoziciji. Gaza "Invazija, vode se krvave borbe u tunelima".

SRPSKI TELEGRAF - Da BRIKS potpuno menja svetski poredak "Četiri poluge za slom Amerike". List o opoziciji "Vučiću sad napali malog Vukana".

POLITIKA - "Vučić: Napadima na porodicu žele da me izbace iz koloseka", iz nastupa predsednika Vučića. Povodom izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije ka EU "Podsticaj Beogradu za približavanje EU".

(Beta, 11.09.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »