Kavčani hteli da ubiju vladu mandića? Pre izbora u Nikšiću pratili kretanje bivšeg rukometaša, Zvicer poručio: "Odmah krupnom sačmom po kolena"

Blic 27.11.2023
Kavčani hteli da ubiju vladu mandića? Pre izbora u Nikšiću pratili kretanje bivšeg rukometaša, Zvicer poručio: "Odmah…

Pripadnici kavačkog klana nadgledali su funkcionere nekadašnjeg Demokratskog fronta (DF) uoči nikšićkih izbora 2021. i dogovarali se da “zaždiju” automobil kojim je bivši srpski rukometaš Vladimir Mandić sa tadašnjim poslanikom DF-a Milom Božovićem došao u Nikšić sredinom februara, ali i da “išipkaju” tog političara. Navodno su i kupovali lične karte i plaćali da njihovi “vojnici” na Grahovu izvižde predstavnike tadašnje izvršne vlasti.

To proizilazi iz međusobne komunikacije koju je odbegli policajac Ljubo Milović preko kriptovane Skaj aplikacije vodio sa uhapšenim policajcem Petrom Lazovićem i više osoba, a čije transkripte je crnogorskim istražiteljima dostavila Agencija Evropske unije za sprovođenje zakona. Lazović je o tome pričao i sa šefom kavačkog klana Radojem Zvicerom. Milović, koji je na aplikaciji koristio dva naloga, tokom dopisivanja oko predaje kilogram kokaina Nikšićaninu

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »