"Trebaće mi kardiolog zbog lepote srpkinja" Amerikanac oduševljen Srbijom, situaciju iz Knez Mihailove će pamtiti do kraja života (video)

Alo 04.12.2023
"Trebaće mi kardiolog zbog lepote srpkinja" Amerikanac oduševljen Srbijom, situaciju iz Knez Mihailove će pamtiti do kraja…

Amerikanac Aron Palasios, oduševio je Srbe kada je kao kreator istorijskog sadržaja na ovoj mreži rekao da je zaljubljen u srpsku istoriju. Pričajući o njoj i Srbima kao hrabrim ljudima ali i Srpkinjama kao najlepšim ženama, pre nekoliko meseci obećao je da će posetiti Beograd, što je sada i uradio. A prve impresije su, kaže, baš onakve kakvim se i nadao.

Baveći se istorijom raznih zemalja širom sveta, ovaj momak iz Filadelfije je nakon otkrivanja srpske istorije shvatio da je oduševljen srpskim mentalitetom i hrabrošću - što ga je navelo da spakuje kofere i dođe u Srbiju. A kada je došao, samo nakon 24h boravka u našem glavnom gradu znao je mu je ovo putovanje bilo i više nego potrebno! Zato je brže bolje morao na TikToku da podeli svoj utisak o Beogradu, Srbima i svemu onome što je za kratko vreme video i doživeo.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »