Devojka u Nišu prilazi šalteru u Hitnoj pomoći i kaže: "Dobro veče, Hoću da se ubijem" Odgovor koji je dobila je poraz razuma i osećajnosti

Blic 05.12.2023
Devojka u Nišu prilazi šalteru u Hitnoj pomoći i kaže: "Dobro veče, Hoću da se ubijem" Odgovor koji je dobila je poraz…

Jedna situacija za koju je navedeno da se odigrala u čekaonici Hitne pomoći u Nišu, a koja je opisana u objavi na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), ostavila je u neverici hiljade ljudi koji su je pročitali. Viralnu objavu je do sada videlo više od 185.000 korisnika ove društvene mreže, a komentari i emocije koje je ona izazvala kreću se u velikom broju od ljutnje do razočaranja u, prvenstveno, ljude.

- Hitna pomoć Niš, 29. novembar 2023, oko 21:30. U čekaonici nekoliko desetina ljudi. Ulazi devojka, ljubazno kaže radnici na šalteru "Dobro veče" i pita da li i dalje ne rade trijažu. Sestra je pita šta joj je. Devojka mirnim, ali drhtavim glasom odgovara: "Hoću da se ubijem"– navodi se u objavi na mreži “X”. Devojka je, kako je opisano, zatražila razgovor sa medicinskim osobljem, ali je dobila neočekivani odgovor. - Sestra je bledo i zbunjeno gleda i ćuti.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »