Čaj, kafa i topla reč za glasače! Beograđani već decenijama glasaju u kućama svojih komšija: Posetili smo najinteresantnije lokacije i evo šta smo zatekli (foto/video)

Blic 17.12.2023
Čaj, kafa i topla reč za glasače! Beograđani već decenijama glasaju u kućama svojih komšija: Posetili smo…

Porodična kuća Gorana Tanasković u Velikom Mokrom Lugu godinama je jedno od biračkih mesta u ovom zvezdarskom naselju. U prostorije svoje kuće domaćin Goran Tanasković svoje komšije, glasače, dočekuje sa kafom i čajem i lepom rečju. I dvorište Petra Mladenovića sa Zvezdare puno je glasača, a provirili smo i kako teče glasanje u već poznatoj prodavnici "Dubrava" u Kaluđerici.

Prostorije nekadašnje trgovinske radnje Goran Tanasković danima je uređivao za predstojeće glasanje. Reporter "Blica" Nikola Todorović, posetio je dom Tanaskovića. Kako nam je rekao domaćin, lokal je pripreman nekoliko dana, kako bi sve proteklo u najboljem redu. - Ovde nekad bio lokal, od 1968. do 2005. godine bila je trgovinska radnja, svima je poznata ova lokacija u kraju, tako da prošli izbori su potekli fer i korektno, bila je velika izlaznost, tako da se

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »