Pokosio čoveka na pešačkom, pa bežao u Mađarsku Teška nesreća u Kragujevcu: Pešaku se bore za život, vozač (21) auto sakrio pored napuštenog objekta

iKragujevac 25.12.2023
Pokosio čoveka na pešačkom, pa bežao u Mađarsku Teška nesreća u Kragujevcu: Pešaku se bore za život, vozač (21) auto…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, intenzivnim radom, identifikovali su i uhapsili O. R. (21) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, kao i A. C. (23) iz Kragujevca, osumnjičenog za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

O. R. se sumnjiči da je 22. decembra, u večernjim satima, u Kragujevcu upravljajući "tojotom"' u kojoj je suvozač bio A. C. , udario šezdesetosmogodišnjeg muškarca koji je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Vozač i suvozač su potom pobegli, a vozilo sakrili pored napuštenog objekta na području grada, gde ga je policija i pronašla. Povređeni muškarac zbrinut je u Kliničkom centru Kragujevac, gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Regioni, najnovije vesti »