"Plač deteta je odzvanjao kanjonom": Vatrogasac koji je spasavao tročlanu porodicu u Tutinu otkriva detalje stravične nesreće: "Trudnica nije htela da pusti ruku muža, kao da je osećala da će umreti"

Blic 26.12.2023
"Plač deteta je odzvanjao kanjonom": Vatrogasac koji je spasavao tročlanu porodicu u Tutinu otkriva detalje stravične…

"Plač deteta je odzvanjao kanjonom. Milena je držala Nikolu za ruku i nije mu dala da ode, kao da je osetila da će umreti", ovim rečima za "Blic" započinje ispovest komandir Vatrogasnog odeljenja u Tutinu, Saudin Pramenković koji je zajedno sa svojom ekipom vatrogasaca učestvovao u spasavanju tročlane porodice koja je imala saobraćajnu nesreću u petak u mestu Batrge u Tutinu kada su sleteli automobilom u kanjon Ibra.

U saobraćajnoj nesreći nastradala je trudnica Milena F. (32), dok su njen suprug i trogodišnji sin zadobili teške telesne povrede. Pramenković objašnjava da su poziv dobili u petak u 19 časova iz policijske stanice kada im je rečeno da se dogodila nesreća na oko 10 kilometra od Tutina i da je vozilo sletelo u kanjon Ibra. - Nesreća se dogodila na državnom putu Špiljari-Ribarić u mestu Batrge. Taj teren prilično dobro poznajem. Rekli su nam da je kod drugog tunela

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »