U "Jutro na Blicu" analiziramo da li će napredak Srbije u evro-integracijama na početku godine biti uslovljen konačnim rešenjem statusa KiM (uživo, video)

Blic 29.12.2023
U "Jutro na Blicu" analiziramo da li će napredak Srbije u evro-integracijama na početku godine biti uslovljen konačnim…

Da li će napredak Srbije u evro-integracijama već na samom početku godine biti uslovljen konačnim rešenjem statusa Kosova i Metohije i da li će u januaru zaista početi formiranje Zajednice srpskih opština? Šta je značila jučerašnja poruka iz Moskve da Evropska unija ucenjuje Srbiju da uvede sankcije Rusiji ili će preživeti državni udar? Gost Jutra na Blic je Milovan Drecun, predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju.

Bliži nam se 31. decembar ili kako ljudi voli da kažu najluđa noć u godini! I nije tajna da tada svi žele da izgledaju savršeno – od kože preko kose, pa do naravno novogodišnje toalete. Međutim kada govorimo o nezi lica ključno pitanje je- postoji li instant lepota i možemo li nekim tretmanima postići željeni efekat u kratkom roku ili je ipak potrebno da tokom cele godine vodimo računa o koži? Baš o tome ovog jutra razgovaramo sa Kristinom Davidović, ispred

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »