Mihailović (POKS): Naši odbornici neće ni razgovoarati sa Šapićem, a kamoli ga podržati

Beta 03.01.2024

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je danas da se odbornici te stranke "sasvim sigurno" neće odazvati pozivu predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića da predstavi svoj program.

"On je svoj program već imao prilike da pokaže na delu kada je sebi lično dozidao i ozakonio nelegalni deo kuće, odnosno vile. Nije nam jasno šta posle toga taj čovek ima da kaže našim odbornicima na primer o vladavini prava, borbi protiv kriminala i korupcije, što naše glasače u Beogradu najviše zanima", naveo je Mihailović u pisanoj izjavi.

On je dodao da pitanja kao što su Kosovo i Metohija i Srebrenica nisu u nadležnosti grada i da Šapić ne treba tim da se bavi.

"Srpska napredna stranka, čiji je Šapić potpredsedenik, planski, sistematski i korak po korak, deset godina unazad, daje albanskim separatistima sve, pa na kraju i lične karte i sva druga dokumenta, carinske rampe, od pre neki dan i registarske tablice, a uskoro će i pasoše lažne države Republike Kosovo, kako i predviđa Ohridski sporazum koji je prihvaćen od strane predsednika države", kazao je Mihailović.

(Beta, 01.03.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »