Postizborna svađa u srpskoj desnici: Zaratili Miloš Jovanović i Milica Zavetnica, pljušte optužbe, ona odgovorila: "Vučić me pohvalio kao što je on hvalio Vulina"

Blic 12.01.2024
Postizborna svađa u srpskoj desnici: Zaratili Miloš Jovanović i Milica Zavetnica, pljušte optužbe, ona odgovorila…

Pošto se nisu ujedinili pre izbora predstavnici desne opozicije počeli su da se prepucavaju nakon izbora. Miloš Jovanović, lider Novog DSS-a, rekao je da do ujedinjenja desnice nije moglo da dođe jer je "deo desnice imao dogovor sa aktuelnom vlašću". Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica "Zavetnika", osetila se prozvanom pa je Jovanoviću odgovorila da je nakon izbora "nastavio da konkuriše sa planovima i projektima kod Đilasa i njegove koalicije".

Jovanović je na televiziji "Nova" izneo svoje viđenje neuspešnog ujedinjenja desne opozicije. - Do ujedinjenja desnice nije moglo da dođe zato što je deo te desnice, ja bih rekao, imao dogovor sa aktualnom vlašću ili u svakom slučaju određenu komunikaciju iz koje je proisteklo da oni neće menjati u Beogradu njih, ako bude šansa da se menjaju. Oni u toj promeni neće učestvovati. I to je rečeno, indirektno, u avgustu mesecu - naveo je lider Novog DSS-a. Kako je

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »