Prvo letovanje se pretvorilo u horor! Leonid (18) je ušao u more da se okupa i od tada je prikovan za krevet, otac ima samo jednu želju: "Samo da počne samostalno da diše"

Blic 21.01.2024
Prvo letovanje se pretvorilo u horor! Leonid (18) je ušao u more da se okupa i od tada je prikovan za krevet, otac ima samo…

Osamnaestogodišnjeg Leonida Indova zadesila je velika nesreća kada je na prvom letovanju sa drugarima dok se jedne julske večeri šetao pored mora i odlučio da se okupa. Mladić je spletom nesrećnih okolnosti u moru zadobio prelom trećeg i četvrtog pršljena i od tada je paralizovan.

Zbog težine povreda hitno je operisan u Solunu. Ugrađena mu je mehanička ventilacija, i od tada diše isključivo uz pomoć respiratora sa veštačkim otvorom na dušniku i već mesecima je prikovan za bolnički krevet. - On je trenutno u privatnoj bolnici u Skoplju, i u životnoj je opasnosti. Zarobljen je u svom telu, ne može da se kreće, ne oseća ruke i noge. Bez respiratora ne bi mogao ni da diše - kaže njegov otac i dodaje da ovako nešto ne bi poželeo ni crnom đavolu.

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »