Šapić (SNS) pozvao nove beogradske odbornike na 'razgovor o potencijalnoj saradnji'

Beta 23.01.2024

Predsednik privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić uputio je danas javni poziv svim nosiocima mandata odbornika u gradskoj Skupštini na "razgovor o potencijalnoj saradnji".

Šapić je, u saopštenju, na internet stranici Srpske napredne stranke (SNS) čiji je funkcioner, naglasio da se poziv prvenstveno odnosi na odbornike iz liste "Mi - glas iz naroda".

"S obzirom da je Gradska izborna komisija na jučerašnjoj sednici dodelila odborničke mandate i da od danas teče rok za konstituisanje Skupštine grada Beograda, kao što sam i najavio nakon izbora, upućujem javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi 'Mi - Glas iz naroda', Aleksandar Jerković, da ukoliko žele, razgovaramo o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine i načinu na koji ćemo naš grad učiniti još boljim i lepšim", napisao je Šapić.

Šapić je na izborima koji su održani 17. decembra prošle godine bio kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane".

(Beta, 01.23.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »