Bizarno: Žena se povredila tokom žestokog intimnog odnosa sa kolegom na radnom mestu, pa tražila odštetu od firme: Odluka suda još luđa!

Blic 08.02.2024
Bizarno: Žena se povredila tokom žestokog intimnog odnosa sa kolegom na radnom mestu, pa tražila odštetu od firme: Odluka…

Profesor dr Petar Bulat, specijalista medicine rada i profesor na Medicinskom fakultetu ispričao je bizarnu anegdotu koja se dogodila pre više godina u Srbiji. Naime, jedna žena uspela je da naplati od firme odštetu, jer se tokom pauze povredila na radnom mestu dok je imala intimne odnose sa kolegom.

- To je bizaran slučaj, desilo se preko dvadesetak godina, iznenadio ih je neko, ona je pala i povredila se. Pauza je namenjena da se promeni aktivnost koju obavljaju zaposleni tokom radnog vremena, ovo se uklapa u sve to. Ništa tu ne bi bilo da je poslodavac u svom opštem aktu predvideo kad je sklapao ugovor o radu, zabranu se*sa na radnom mestu - kaže dr Bulat. Međutim, da je poslodavac predvideo zabranu intime na radnom mestu u ugovoru, ona ne bi dobila odštetu.

Blic »

Zabava, najnovije vesti »