"Kasapin odsekao ženi obe dojke, probudila se u šoku": Crno tržište plastične hirurgije cveta u regionu, lekari upozoravaju: Dolaze nam sa takvim deformitetima, da je muka i gledati!

Blic 22.02.2024
"Kasapin odsekao ženi obe dojke, probudila se u šoku": Crno tržište plastične hirurgije cveta u regionu, lekari…

Crno tržište estetskih zahvata u regionu cveta. Lekari raznih specijalizacija, bez dozvole za rad, u uslovima svoje dnevne sobe ili iznajmljenog stana vrše komplikovane hirurške korekcije, ali i ubrizgavaju nedozvoljene preparate u čelo, nos, bradu, lice. Plaća se bez računa, u kešu. Često daju ogromne popuste i akcije na koje nasedaju mlade devojke, potpuno nesvesne opasnosti.

O ovoj temi govorili su dr Marjan Novaković, profesor dr Miodrag Colić i novinar iz Hrvatske Jurica Radović koji se dugi niz godina bavi zloupotrebom u estetskoj hirurgiji. Priča o doktorki koja je bez licence ubrizgavala filere u Zagrebu, na čemu je zgrnula ogroman novac, nije toliko skandalozna koliko su neke druge, ističe Jurica Radović. - Čini se da je u ovom slučaju veći problem mnogima bila ta cifra od 50.000 evra, nego to što dotična doktorka nije imala

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »