"Mesec dana sam odbijao da snimim pesmu "Dvesta na sat": Ivan Gavrilović u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" otkrio nepoznate detalje iz dugogodišnje karijere!

Blic 27.02.2024
"Mesec dana sam odbijao da snimim pesmu "Dvesta na sat": Ivan Gavrilović u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" otkrio…

Pevač Ivan Gavrilović stekao je veliku popularnost devedesetih godina. Pesma "Dvesta na sat" je obeležila njegovu karijeru, zahvaljujući ovom hitu Gavrilović je preko noći postao popularan. Međutim, pevaču se ova pesma uopšte nije svidela, mesec dana je odbijao da je snimi. Gavrilović je u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" ispričao brojne nepoznate detalje iz privatnog života, ali i dugogodišnje muzičke karijere.

Emisiju možete pogledati u utorak od 21:00 na Blic televiziji, koju od sada možete gledati na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. Pevač Ivan Gavrilović je započeo karijeru devedesetih godina u bandu "Fanky House". Nakon prve snimljene ploče i održanog koncerta u Sava Centru, Gavrilović otpočinje solo karijeru. Zahvaljujući pesmi "Dvesta na sat" preko noći postaje popularan, a koju je odbijao mecen dana da snimi. - Dolazim kod

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »