Nalazi se na specifičnom magnetnom polju i za nju je čuo čitav svet: Srpska banja prepuna posetilaca, smeštajni kapaciteti u Gornjoj Trepči svi popunjeni (foto)

Blic 05.03.2024
Nalazi se na specifičnom magnetnom polju i za nju je čuo čitav svet: Srpska banja prepuna posetilaca, smeštajni kapaciteti…

Popularnost jedne od najpoznatijih srpskih banja i dalje ne jenjava. Interesovanje sa Atomsku banju Gornja Trepča o kojoj je pisao i čuveni Gardijan je veliko, a smeštajni kapaciteti se brzo popunjavaju. Gosti stižu sa svih strana sveta, ali ipak prednjače domaći posetioci koji su upoznati koliko je lekovito ovo mesto.

- Kapaciteti se pune i sve je veće interesovanje domaćih turista, jer su se ljudi nekako više okrenuli prirodi i dolaze ovde kod nas na termomineralnu vodu koja je jedinstvena i Evropi u svetu, beže od svakodnevnog stresa i gradskih sredina i ovde pronalaze mir. Nalazimo se na 460 metara nadmorske visine, jakom magnetnom polju, tako da sam boravak ovde u Atomskoj banji je sam po sebi terapija”, rekao je za RINU Nenad Mladenović, direktor marketinga Atomske Banje.

Pročitajte još

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »