Šta se dešava u jednom "običnom" beogradskom kafiću otkriće vam Nebojša Glogovac, Milena Dravić i Dragan Jovanović u komediji "Bumerang"

Blic 13.03.2024
Šta se dešava u jednom "običnom" beogradskom kafiću otkriće vam Nebojša Glogovac, Milena Dravić i Dragan Jovanović u…

Film "Bumerang" je priča u kojoj niko od likova nema što izgubiti. U njoj su policija i kriminalci, dileri kokaina i filmofili, taksisti, pijanci i pedesetogodišnje, ali i daleko mlađe, žene - fem fatale. Zaista se može tvrditi da su likovi u ovoj priče oni koje viđamo svaki dan, one koje poznajemo. Oni žive svoj život, verovatno ne i kako oni to žele, već onako kako mogu - u mreži ovog ukletog prostora.

Sreda na "Blic televiziji": Priča se odvija u Parizu, u maju 1940. godine. De Gol se suočava pa političkim i vojnim krahom Francuske. Njegova supruga Ivon de Gol mu je prava podrška, i njih dvoje pokušavaju da se izbore sa situacijom. Šarl de Gol, novoimenovani general, pridružuje se vladi u Parizu, dok Ivon, njegova supruga i njihovo troje dece ostaju na istoku. Suočen sa poraznim stavom Petena spremnog da pregovara sa Hitlerom, de Gol ima jednu svrhu - da nastavi

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »