"Nismo znali da je u zatvoru, on je bio divan čovek": Komšije Stanimira (74) koji je mučen do smrti u ćeliji u šoku: "Ni sinovi nisu znali šta mu se dešavalo"

Blic 20.03.2024
"Nismo znali da je u zatvoru, on je bio divan čovek": Komšije Stanimira (74) koji je mučen do smrti u ćeliji u šoku: "Ni…

"Niko od nas nije znao da je u zatvoru. Mislili smo da je u bolnici, a onda je poštar dolazio danima i lupao na njegova vrata. Kada sam ga upitao šta se dešava, rekao mi je da je Stanimir preminuo i da ne može da dođe do porodice", priča za "Blic" prvi komšija Stanimira B. (74) koji je brutalno ubijen u zatvoru u Padinskoj skeli usled povreda unutrašnjih organa do kojih je došlo nakon što su ga tri muškarca silovala.

Kako smo saznali od Stanimirovih komšija, on je živeo sam. - Ima dvojicu sinova koji žive u Austriji. Jedan je tamo otišao odavno, a drugi nedavno - kaže za "Blic" komšija. Kako navodi, Stanimir je bio divan čovek, uvek spreman da pomogne i nije bio konfliktan zbog čega nisu mogli ni da pomisle da je u zatvoru. - Poštar je dolazio danima i lupao na njegova vrata. Kada sam ga upitao šta se dešava, rekao mi je da je Stanimir preminuo i da ne može da dođe do porodice.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »