Popović (SSP): Teoretičar zavere Borojević - 21. na listi SNS za beogradske izbore

Beta pre 27 dana

Predsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Beograd i narodna poslanica Mila Popović izjavila je danas da je Saša Borojević 21. na listi "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za predstojeće izbore i dodala da je on široj javnosti poznat kao "predstavnik teoretičara zavere".

Popović je u pisanoj izjavi navela da je Borojević širio dezinformacije na internetu tokom potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić i ocenila da zbog toga treba da odgovara.

"Saša Borojević, koji je tvrdio da je ubijena dvogodišnja devojčica Danka iz Bora živa, da se nalazi u blizini svoje kuće i da je oteta, uz optužbe da majka i otac nešto kriju jer se ponašaju 'onako kako se ponašaju roditelji koji žele da im je dete na drugom mestu' je 21. na Vučićevoj listi za Beograd", napisala je Mila Popović.

Po njenim rečima, Borojević je poznato po tome što je pričao da su sistem "Amber Alert" programirali pedofili, da je svaka četvrta devojčica u Beogradu imala abortus, kao i po uvredama na račun LGBT+ populacije i promociji veterinarskog leka kao sredstva za lečenje korona virusa kod ljudi.

"Stavljanjem Borojevića na svoju listu, Srpska napredna stranka je dokazala da Beograđanima nude samo opasne laži i teorije zavere", zaključila je Popović.

(Beta, 04.08.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »