Zidovi od krokodilske kože, Bole oči...: Agent tvrdi da je ovo najskuplje opremljeni stan u Beogradu, uverite se (video)

Alo pre 10 dana
Zidovi od krokodilske kože, Bole oči...: Agent tvrdi da je ovo najskuplje opremljeni stan u Beogradu, uverite se (video)

"Zidovi od krokodilske kože, stolica koja košta kao dobar automobil, kuhinjski aparati koji vrede kao stan u centru Beograda", glasi oglas za stan od 125 kvadrata, koji se prodaje u kuli West 65 na Novom Beogradu. Agent poručuje da se "ovog puta ne prodaju kvadrati, već pravo pravcato umetničko delo". Ipak, da nije uspeo sve da uveri u to, govore komentari poput: "Bole oči od kiča", "Bog daje pare kome ne treba.." i "Oslepela sam".

Iako agent nije rekao kolika je cena nekretnine, odnosno ostavio je na gledaocima videa da pogode, ipak se potrudio da naglasi vrednost ovog "luksuznog" stana. Naime, svaka druga reč je "preskup", a spominju se i brojni dizajneri čija imena je teško i ponoviti. "Preskupi Sicis mozaici na zidovima, Boca de lobo sto i stolice od mermera, Gargenau kuhinjski aparati, Zana Hadid lusteri...", samo su neki od tih "luksuznih" elemenata stana koji se spominju u videu. Stan

Cene Nekretnina »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »