Ovo plivanje ostaće zapisano crvenim slovima: Opština Gornji Milanovac sada ima rekreativni kompleks za ponos, počeo sa radom zatvoreni bazen (FOTO)

RINA pre 14 dana
Ovo plivanje ostaće zapisano crvenim slovima: Opština Gornji Milanovac sada ima rekreativni kompleks za ponos, počeo sa…

Ovo plivanje ostaće zapisano crvenim slovima: Opština Gornji Milanovac sada ima rekreativni kompleks za ponos, počeo sa radom zatvoreni bazen (FOTO) Gornji Milanovac - Opština Gornji Milanovac konačno je dobila novi rekreativni kompleks na kom mogu da joj pozavide i mnogo veći gradovi.

Radovi na izgradnji zatvorenog bazena su u potpunosti završeni i on je konačno svečano otvoren. Bazen je već zagrejan, hlorisan, svi sistemi su ispitani i rade, a Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj dobila je svu potrebnu dokumentaciju, tako da je zatvoreni bazen predat na upravljanje SRC „Gornji Milanovac”, a građanima na upotrebu. - Prvo što je planirano je da sva deca koja pohađaju osnovnu i srednju školu imaju obavezan čas fizičkog vaspitanja na bazenu.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »