U "Jutro na Blic" istražujemo: Šta donosi poseta Si Đinpinga i kako ćemo dodatno učvrstiti "gvozdeno prijateljstvo" sa Kinom (video, uživo)

Blic 06.05.2024
U "Jutro na Blic" istražujemo: Šta donosi poseta Si Đinpinga i kako ćemo dodatno učvrstiti "gvozdeno prijateljstvo" sa…

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. To će biti prilika za dodatno učvršćivanje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje zvanični Peking. Predsednici Kine i Srbije razgovaraće o bilateralnim odnosima i unapređenju saradnje dve zemlje. O poseti kineskog predsednika Srbiji razgovaramo sa našim gostom. Sa nama je Stefan Vladisavljev, programski direktor Fondacije BFPE za odgovorno društvo.

Pravoslavni vernici sutra obeležavaju drugi dan Uskrsa. Proveravamo kako protiče slavlje širom Srbije. Uskršnji post ove godine trajao je do 4. maja, a svaka sedmica Vaskršnjeg posta ima svoj naziv i sopstvena pravila, što znači da se postilo na različite načine. Nakon višenedeljnog velikog posta ljudi često umeju da preteraju s mrsnom hranom, a to nikako ne može da bude dobro za organizam. Kakva ishrana treba da bude, o tome razgovaramo sa nutricionistkinjom Anom

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »