Miljuš (SSP): U Srbiji nema izbora, režim angažovao kriminalce za kupovinu glasova

Beta pre 27 dana

Član predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš izjavio je danas da je "jasno da u Srbiji nema izbora jer je režim angažovao kriminalce da im kupuju glasove, stranačke direktore da ucenjuju ljude, dok u medijima traje rijaliti u kome je (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić na ekranima non-stop".

Kako je saopšteno iz SSP, Miljuš je u razgovoru sa građanima Sombora rekao da "zbog ovakve stvarnosti ljudi beže iz Srbije", kao i da se "samo iz Sombora prethodne decenije iselilo 16.500 ljudi".

"Kada u sledeću nedelju Vučić proglasi pobedu svih svojih lista koje je napravio sa osuđenim zločincima poput Šešelja, ljudima sa crnih lista poput Vulina i profesionalnim preletačima poput gospođe zavetnice biće to novi poraz Srbije", rekao je Miljuš, koji je i narodni poslanik.

Miljuš je naveo i da će SSP "i posle ove izborne prevare koja će se završiti 2. juna, ostati istrajna u borbi za zahteve koje je definisala cela opozicija i Proglas, jer je borba za izborne uslove borba za demokratiju".

(Beta, 05.25.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »