Žena htela da ostavi dete u porodilištu: Babica otkriva detalje drame u porodilištu: "morala sam da zovem centar za socijalni rad"

Blic pre 22 dana
Žena htela da ostavi dete u porodilištu: Babica otkriva detalje drame u porodilištu: "morala sam da zovem centar za…

Ispovest nekadašnje glavne sestre na jednom ginekološko-akušerskom odeljenju u Srbiji, nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa čak je i mnogima vratila veru u lepšu budućnost. Ona je na društvenoj mreži "X" podelila iskustvo koje je imala sa jednom mladom porodiljom, a detalji koje opisuje prepuni su emocija. U jednom trenutku mislila je da će novorođenče ostati bez roditelja, a onda je stigao srećan kraj.

Kako pojašnjava žena koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja kao "Aida", bila je na porođaju žene koja je na svet donosila dete koje niko iz njene okoline nije prihvatao. Zatrudnela je u 38. godini, u vanbračnoj zajednici. Roditelji su je se zbog toga odrekli, od rođenog brata dobijala je pretnje, partner je nestao, a ona je poželela da tek rođenu bebu ostavi u porodilištu jer nema od čega da je izdržava. Nakon porođaja nije želela ni bebu da stavi na grudi da

Blic »

Zabava, najnovije vesti »