Nastradao muškarac u Bijelom Polju u požaru: Vatra potpuno uništila porodičnu kuću, na teren odmah poslato 15 vatrogasaca i pet vozila (FOTO)

RINA pre 21 dana
Nastradao muškarac u Bijelom Polju u požaru: Vatra potpuno uništila porodičnu kuću, na teren odmah poslato 15 vatrogasaca…

Nastradao muškarac u Bijelom Polju u požaru: Vatra potpuno uništila porodičnu kuću, na teren odmah poslato 15 vatrogasaca i pet vozila (FOTO) Bijelo Polje - U naselju Babića breg u Bijelom Polju tokom jutarnjih sati došlo je do velikog požara koji je zahvatio i potpuno uništio porodičnu kuću.

U vatrenoj stihiji nastradalo je jedno lice, muškarac V.K. Informaciju o požaru smo primili rano jutro u 5:40 časova. Na lice mesta odmah je upućena ekipa, koja je uspela da lokalizuje vatru, ali nažalost jedno lice je stradalo, rekao je za RINU Edin Kolić, komandir Službe zaštite i spašavanja Bijelo Polje. On je dodao da su na teren odmah poslate tri specijalna i dva tehnička vozila sa 15 vatrogasaca. Tačan uzrok požara za sada nije poznat. 27.05.2024. foto:

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »