Učenik sedmog razreda danima se iživljavao nad prvakom! Tukao ga, šutirao i pretio smrću, roditeljima u školi poručili: "Čeličite dete, nasilje je svakodnevnica"

Blic pre 31 dana
Učenik sedmog razreda danima se iživljavao nad prvakom! Tukao ga, šutirao i pretio smrću, roditeljima u školi poručili…

Majka đaka prvaka koji pohađa osnovnu školu u Sremskim Karlovcima tvrdi da je njen sin protekle sedmice u tri navrata pretrpeo nasilje od učenika sedmog razreda - udarac o zid slepoočnicom, udarac u prepone, kao i pretnje smrću, a kao najveći problem ističe činjenicu da su ona i suprug to sve saznali upravo od svog deteta, odnosno da ih niko iz škole nije obavestio iako im se dete požalilo. Šokantno je i da je dete od sedam godina danima maltretirao duplo stariji đak, učenik sedmog razreda.

Majka I. L, čiji je pun identitet poznat redakciji Blica, obratila se našoj redakciji kako bi iznela u javnost ceo ovaj slučaj. Prema njenim rečima, prvi napad jednog učenika sedmog razreda na njenog sina dogodio se u ponedeljak, 20. maja u školskom toaletu. Taj učenik je, kako tvrdi, od ranije poznat kao problematičan. - Taj dečak, koji je od mog sina stariji duplo, prvo ga je u ponedeljak gurnuo u školskom toaletu, tako da je on slepoočnicom udario o zid. On je

Povezane vesti »

Društvo, najnovije vesti »