(Video) "mama je uvek trčala za njim, hoćeš ovo, hoćeš ono": Profesori Mirze Selimovića otkrivaju kakav je bio tokom školskih dana i opisuju ga isto: "Uvek je bio pristojno dete"

Blic pre 25 dana
(Video) "mama je uvek trčala za njim, hoćeš ovo, hoćeš ono": Profesori Mirze Selimovića otkrivaju kakav je bio tokom…

Mirza Selimović je svoj najbezbrižniji period života proveo u Srebreniku. U ovom gradu je završio osnovnu, ali i srednju školu. Njegovo ime ekipi emisije „Metar moga sela“ otvorilo je sva vrata, a u pomenutoj emisiji koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 , u subotu u 16 sati profesori su nam otkrili neke detlje iz njegovog života koji nisu bili poznati javnosti.

Prva stanica ekipe emisije „Metar moga sela“ bila je gimnazija koju je pohađao Mirza Selimović, a tamo su nas dočekali oni koji ga najbolje poznaju. U gimnaziji koju je Mirza Selimović pohađao imali smo priliku da čujemo šta o njemu kažu profesori koji su mu nekada predavali. - Ja sam pre svega ovde u funkciji njegove razredne u gimnaziji. Kada je Mirza došao u prvi gimnazije, sticajem okolnosti, eto, ja sam profesorka nemačkog u ovoj školi, ja sam dobila to

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »