Flaša vode od 0.75 na Crnogorskom primorju košta 4.5 evra, kafa skoro isto toliko: Cene paprene u Boki Kotorskoj, ali ako idete u Čanj mnogo je povoljnije (FOTO)

RINA pre 9 dana
Flaša vode od 0.75 na Crnogorskom primorju košta 4.5 evra, kafa skoro isto toliko: Cene paprene u Boki Kotorskoj, ali ako…

Flaša vode od 0.75 na Crnogorskom primorju košta 4.5 evra, kafa skoro isto toliko: Cene paprene u Boki Kotorskoj, ali ako idete u Čanj mnogo je povoljnije (FOTO) Bar – Letnja sezona na Crnogorskom primorju već je počela, a visoke temperature i prijatna voda već su u susednu zemlju privukli veliki broj gostiju, pre svega iz regiona.

Da su Srbi jedni od najčešćih gostiju na ovom delu Jadranskog mora pokazuje i to da su gužve na graničnim prelazima već počele. Porodica Stojanović iz Čačka odlučila se za letovanje u Čanju i za sada, kako kažu, nisu se pokajali. - Uvek biramo drugu polovinu juna za odmor, tada je voda najčistija i nema velikih gužvi. Apartman smo u Čanju pronašli za 50 eura po danu. Par ležaljki je u zavisnosti od plaže oko 10 eura, kafa ili pivo na laži uobičajenih dva, tri eura.

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »