"San svake devojke": Maturanti iz Srbije na maturu došli omiljenim kamionom Srba: "Fali samo, staro gvožđe kupujemo sa razglasa" (video)

Blic pre 6 dana
"San svake devojke": Maturanti iz Srbije na maturu došli omiljenim kamionom Srba: "Fali samo, staro gvožđe kupujemo sa…

Konji, kočije, limuzine, traktori, kamioni, freze, luksuzna kola, peške, autobusom, spisak prevoznih sredstava kojim tinejdžeri iz Srbije i regiona dolaze na veliku maturu, postaje sve "luđi" i bizarniji. Iako se trude da budu originalni svake godine čini se da su ove godine mladi prešli granicu dobrog ukusa, makar prema komentarima starijih. Mlađi ih podržavaju, baš kao i nekoliko mladića i devojaka koji su na maturu stigli zelenim "tamićem".

Dolazak na maturu je oduvek bio bitan i vodilo se uvek o odevanju, ali i načinu na koji se dolazi do mesta na kojem se proslavlja. Međutim, sa pojavom društvenih mreža zaživeo je trend "posebnosti", pa se ispred sala i hotela u kojima se organizuju svečanosti često možemo videti vozila totalno netipična za ovu svečanost. Takvi dolasci postaju "viralni hit" na društvenim mrežama, baš kao što je bio slučaj sa mladima iz Beograda koji su na maturu došli zelenim

Blic »

Zabava, najnovije vesti »