Nisu mogli da im ispune poslednju želju: Preminula dan nakon sahrane supruga (25), oboje su bolovali od teških bolesti, njihova ljubav podseća na film:"Bićemo srećni zbog toga"

Blic pre 6 dana
Nisu mogli da im ispune poslednju želju: Preminula dan nakon sahrane supruga (25), oboje su bolovali od teških bolesti…

Kejt (26) preminula je dan nakon sahrane supruga Daltona Pragera (25), oba supružnika su se borili sa teškim bolestima, ona sa cističnom fibrozom, on od upale pluća i virusne infekcije koju je zaradio nakon lečenja karcinoma. Tokom poslednjeg video poziva, Kejt je još jednom poručila suprugu da ga voli. Samo dan nakon što je zatvorio oči, za njim je otišla i ona.

Ljubavna priča mladog para iz Amerike podseća na filmsku sa tragičnom ishodnom. Kada su se upoznali, znali su da im je vreme ograničeno. Kejti i Dalton su se upoznali kao tinejdžeri, a njihova ljubav koja je okončana u septembru 2016. godine i danas izaziva knedlu u grlu. U dirljivom intervjuu pre nego što je preminula 22. septembra 2016. godine, Kejti je rekla kako nije žalila, jer joj je sudbina donela čoveka kojeg je volela. "To mi je dalo neke od najboljih

Blic »

Zabava, najnovije vesti »