Đukanović (SNS): Biće promena, nije u redu da cela partija trpi zbog loših lokalnih funkcionera

Beta pre 4 dana

 Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović kazao je danas da će biti promena u redovima te partije pošto nije u redu da "zbog nekog lošeg lokalnog funkcionera čitava stranka trpi".

Đukanović je u intervjuu za dnevni list Kurir kazao da još uvek traje analiza kampanje i rezultata lokalnih izbora koji su održani 2. juna i da je SNS u centralnoj Srbiji lošije prošao nego ranijih godina.

"Svakako da će biti promena i da ne želimo više da dolazimo u situaciju da zbog nekog lošeg lokalnog funkcionera čitava stranka trpi. Mi smo ozbiljna stranka koja ima izuzetno veliki broj članova i na neki način smo stranka koja oslikava naš narod. Samim tim, dužni smo da svuda imamo najbolje kadrove i tamo gde ne valja, moraćemo da menjamo", kazao je on.

Ocenio je da su članovi SNS-a u Nišu pogrešili što su se "međusobno svađali i podmetali jedni drugima afere" umesto da opoziciji odgovore činjenicama i argumentima.

"U Nišu ćemo ozbiljno poraditi na promeni stranačke organizacije. Zato je doktor Milić, prosipajući najprimitivniju demagogiju, uspeo da obmanom dođe do znatnog broja birača", izjavio je Đukanović.

On je kazao da se boji za život predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da se moli Bogu za njegovo zdravlje svakog dana.

"S tim se živi od momenta kad je (Vučić) ozbiljno udario na mafiju, od 2012. godine", rekao je član Predsdništva SNS-a.

Upitan zašto nije ministar u novoj Vladi kazao je da ne vidi sebe u vlasti i da voli da se bavi advokaturom.

(Beta, 06.23.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »